Wrestling blog

Leglock

Leglock

'Si' vagy 'da'? - Santino Marella

2007. április 19. - Pacey












A WWE zseniális kreatívjainak, és a dolgok szerencsés alakulásának (no meg Bobby Lashley segítségének) köszönhetően, egy, a nézőtérről "vaktában" kiválasztott rajongó a szervezet új nemzetközi bajnoka (Intercontinental Champion). Bizonyos Santino Marella. Egy feltűnően kigyúrt, meglehetősen teletetovált olasz fiú.

Na jó, ez csodálatos, de ki is ő valójában? Az OVW-t (Ohio Valley Wrestling) figyelemmel kísérők eddig mint Boris Alexiev-et ismerhették (most akkor orosz, vagy olasz?). A valódi neve amúgy Anthony Carelli. Egy ideig a szervezet Television Champion övét is birtokolta, amjg Mike Kruel el nem vette tőle.

Egy szép történet is fűződik a nevéhez. Történt, hogy Tony az OVW-hez került, mint tanonc. Többedmagával azt a nem túl megerőltető feladatot kapta, hogy mutasson páni félelmet a közönség soraiban ülve, mikor a rettenetes, kukaczabáló Boogeyman színre lép. Nos, hősünk ehelyett a halál (vagyis a mumus) képébe röhögött. Az akkori góré Jim Cornette dühében megütötte a srácot a színfalak mögött. A következmény? Szemüveges barátunk kirúgva, az új kisfőnök Paul Heyman, aki rögvest egyengetni kezdte Carelli karrierjét. A tanulság? Mindenki vonja le maga.

A bejegyzés trackback címe:

https://pacey.blog.hu/api/trackback/id/tr8460878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása