Wrestling blog

Leglock

Leglock

RAW eredmények - helyett

2007. április 24. - Pacey

Úgy döntöttünk, ezek után nem közlünk eredményeket heti adások után. Inkább érdekesebb dolgokra koncentrálunk. Addig is, egy kép a RAW brit helyszínéről, kommentár nélkül. Remélhetőleg mindenki felismeri a kép főszereplőit. Aki nem, nem igazi férfi.

A bejegyzés trackback címe:

https://pacey.blog.hu/api/trackback/id/tr10062854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.08.09. 22:53:37

Hi

Remélem még jársz erre néha, mert lenne egy kérdésem. Ez a pankráció cucc ugyebár egy hatalmas kamu, megrendezett színjáték. De akkor hogy lehet benne valaki jobb, hogy lehet valaki világbajnok?

Pacey · https://filmleltar.blog.hu/ 2008.08.13. 11:07:17

Valóban totál meg van rendezve a dolog. Ettől függetlenül, a pankrátorok (pár kivételtől eltekintve) bámulatos atléták kell, hogy legyenek, ha nem csak hátsó udvarokban akarnak próbálkozni. Ha ezzel a tulajdonsággal valaki már rendelkezik, el lehet menni pankráció-iskolákba, ahol volt, vagy jelenlegi profik segítségével készülnek fel. Itt egy bizonyos szint után már van esély bekerülni valamely független szervezethez, ahol pár év kemény munkával némi hírnevet szerezhetsz a szubkultúrán belül. Ha lát benned fantáziát, megkeres a WWE, a legnagyobb szervezet, akinek van egy "fiók-ligája", ahol a tehetséges fiatalok szerepelnek, felkészülve a mélyvízre. A jól teljesítőket (természetesen nem az eredményességre értem, hanem, hogy jó meccseket csinálnak) berakják a WWE show-kra "dark match"-elni. Ezek olyan meccsek, amik adásba nem kerülnek, de a stadionban, sokezer néző előtt mutathatod meg magad. Ha ezek is jól sülnek el, az még kevés. Nagyon fontos a "mic skill" is, vagyis, hogy jó dumád legyen, jó showman legyél, tudjál több tízezer ember előtt egy szál kisgatyában kemény lenni, ugyanakkor vicces, gonosz, kedves (ahogy a szereped megkívánja). Apropó, szerep. Ha ez a képeséged is megvan, bekerülhetsz a nagyok közé, és a kreatív csapat hozzádvág egy "gimmick"-et. Ez lesz a szereped. Például: te egy gonosz bölényember vagy, és minden meccs előtt fújtatsz, meg ágaskodsz, mint egy bika. Ha nem jól csinálod, vagy a közönség nem harap rá a figurára, mehetsz a francba. Ha a figura bejön, te pedig jól tolod, hamarosan címmeccseket is játszhatsz. A többi már a sztoriírókon múlik...
süti beállítások módosítása